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Information System for Agriculture and Food Research

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Choosing foods, eating meals; sustaining independence and quality of life in old age (SENIOR FOOD)

Project

Food and consumer protection

This project contributes to the research aim 'Food and consumer protection'. Which funding institutions are active for this aim? What are the sub-aims? Take a look:
Food and consumer protection


Project code: MRI-EV-08-04
Contract period: 01.01.2003 - 01.12.2008
Purpose of research: Applied research

Pfau, C.; Heyer, A.; Seltmann, G.: Mahlzeiten im Lebensverlauf ? Was sagen Senioren dazu? Abstract. Abstracts zum 43. Wissenschaftlichen Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, 9.-10. März 2006. Universität Hohenheim, Stuttgart. Proceedings of the German Nutrition Society, 8(2006), 60.
Schuhmacher, B.; Pfau, C.; Junker, M.-C.: Mahlzeitenservice für Senioren: Anstöße für die Praxis. Ernährung im Alter. Unabhängigkeit und Lebensqualität durch bedarfsgerechte Ernährung. EU-Senior-Food/Food in Later Life-Studie ?Quality of Life and Management of Living Resources?. Bundesforschungsanstalt für Ernährung und Lebensmittel (BfEL). Karlsruhe, Dezember 2005, 20 S.
Seltmann, G.; Heyer, A.; Pfau, C.; Junker, M.-C.; Bechler, M.: Leitfaden zum Erhalt der selbständigen Speiseversorgung im Alter. Ernährung im Alter. Unabhängigkeit und Lebensqualität durch bedarfsgerechte Ernährung. EU-Senior-Food/Food in Later Life-Studie ?Quality of Life and Management of Living Resources?. Bundesforschungsanstalt für Ernährung und Lebensmittel (BfEL). Karlsruhe, Dezember 2005, 25 S.
Pfau, C.; Saba, A.: Preparing meals in later life. In: Raats, M.M.; de Groot; C.P.G.M.; van Staveren, W.A. (eds): Food for the ageing population. Woodhead Publishing, Cambridge, p. 560-579, S1607, 2009

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Subjects

Framework programme

BMEL Frameworkprogramme 2008

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